I Lördags testade jag en ny sorts ”kaka”. Den gick hem hos både stora och små.. tog inte många minuter att göra heller. Lite väntan när de skulle kylas men inte utöver det. Jag tänkte att någon av er kanske också vill ge er på att testa? Här under kommer receptet!
Mixa 2 paket ballerinakakor i en mixer. Blanda ihop med ca 150 g Philadelphia. Rulla till bolla och ställ i frysen i ca 30 min. Ta ut och, smält lite choklad och använd som lim när du ska sätta i klubbpinnarna. Låt de sedan bli kalla i frysen igen i 10 min eller liknande. Smält sedan mer choklad och doppa bollarna i och innan de stelnar häll på ev. strössel. Vill man så kan man sätta dom i en skål så de blir på andra hållet.. så bollarna blir riktigt runda och fina. Men det var lite för avancerat för mig haha – jag är nöjd med att jag lyckades med detta! Baka är inte riktigt min grej.. haha. Men som sagt, goda blev dom!