Fröken Johnsson

Fläskytterfilégryta

Fläskytterfilé
Morötter
Färska champinjoner 

Lök
Grädde
Timjan
Rosmarin
Svartpeppar
Lökpulver
Kalvfond 
Soya
Lingon
Redning (mjölk och mjöl)

Såhär gör du:
Skär köttet i lagom stora bitar, stek tills de är genomsteka tillsammans med löken och svampen. Medans du väntar kokar du morötterna för sig. Efter det är det bara att hälla i grädden och morötterna bland köttet, löken och svampen. Krydda sedan och smaka av! I listan här ovan ser ni vad jag smaksatt min gryta med.

IMG_7637(2)

IMG_7644(2)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats