Ett sjukt enkelt med väldigt uppskattat julgodis.
Det enda du behöver till mina trillingnötter är hasselnötter, Marabou choklad original och Marabou choklad vitt.
Gör såhär:
– Grilla nötterna i ca 10 minuter på en plåt i ugnen, 175 grader. Håll koll, det är lätt att de bränns..
– Lägg nötterna i en kökshandduk och gnugga väck ”skalet”
– Smält den vanliga chokladen och blanda ihop det med nötterna
– Lägg ut trillingnötter på en blicka och låt stelna över natten
– Smält den ljusa chokladen och sprid över i tunna slingor med hjälp av en sked.
Minns ni denna ”pennan” på bilden här under?
Köpte den på wish och tänkte prova den på julbaken och sedan berätta för er om det var ett billigt fynd eller om det var skräp.. när det gäller smält choklad så var den en stor diss, det gick inte att fånga upp chokladen så smidigt som jag trodde.. får väl ge det något försök till med de andra baken men idag var det en stor DISS..