Fröken Johnsson

#4 – Köpa hus

Ni som följer mig på Instagram har läst att vi nu skrivit på papper och blivit med hus. Huset vi köpt är faktiskt det vi nu bor i och hyr. 3,5 km från centrum i Osby ungefär, ute i skogen kan man väl säga, 

Efter många om och men så tror vi att vi inte får ett bättre läge med stor trädgård och lite ute på landet. Därav varit på möte med arkitekt och fått till en bra lösning på utbygge och renovering. En renovering som innebär att göra om precis allt och bygga ut fler meter.Målet är att vara klar nästa jul. Det kommer vara en tuff, utmanande men också spännande resa. Äntligen ska vi få börja resan mot vårt hem på riktigt. Målet är att komma igång till våren, just nu pågår planering, bygglov, bankmöten och sedan ska offerter lämnar till entreprenörer. Mycket som ska göras innan man verkligen kan komma igång men skönt att ha ett mål att sträva efter.

För er som gillar inredning och bygge så kommer ni älska min Instagram när vi kommit igång, lär bli en hel del.. och för er andra, förlåt! ??‍♀️? Det kommer att komma bilder och inlägg med planering, ritningar för-efter och s mycket mer. Mestadels här på bloggen.

Nu kan jag bocka av nr 4 på min bucket list! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats