Fröken Johnsson

Beauty Blender

Hur använder ni era Beauty Blender? För det första använder jag budget varianter.. den bästa är från Real Techniques och ni hittar den HÄR. Det är den på bilden som är orange.

För att få ut det bästa av en blender så får man inte vara dumsnål.. den kostar 99 hos nordic feel (finns ibland kampanjer, såsom apotea och liknande) och gör verkligen ett bra jobb, fortfarande inte lika billig som exempelvis finns på H&M eller liknande men för verkligen ett bra jobb för att kosta 99 kronor. Jämför priset med en ”riktig” från beaty blender som kostar 150 – 180 kr.

Några tips för att få så bra resultat som möjligt:

Glöm inte att blöta den! Har ni inte gjort det kommer ni märka en otrolig skillnad. Pumpa den under kranen och låt den fyllas med vatten sen krama ur den. Ibland låter jag den vila lite under tiden som jag klär på mig eller gör något annat för att den inte ska vara helt dyngsur. På så vi blir det en helt annan form och material samt att den sväljer inte en massa ev produkten.

”Dutta” på sminket. Speciellt när det gäller concealern. Min fondation klickar jag ut direkt på blendern men concealern klickar jag föst ut i ansiktet sen blandar ut med belendern.

Tvätta den efter varje omgång och lägg inte ner den i en trång sminkväska efter, låt den ligga fritt och torka. Byt ut den i tid också.. det är jag dålig på. På bilden ser ni min gamla svarta, äckliga! blender och min nya orangea fräscha. Helst var tredje månad.. tre månader springer iväg och man glömmer lätt bort det..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats