Fröken Johnsson

En kväll med mammorna

Att vara mammaledig samtidigt som folk man har roligt och trivs med, det är ju oftast ett lotteri om man inte planerat det väldigt väl.

Båda mina föräldraledigheter har jag gjort tillsammans med roliga mammor, hittat på saker både med och utan barn. Min syster delade jag en tid av föräldraledigheten med Hugo. Det gav mig också nya vänner för livet. Igår var vi ute och åt med mitt ”nya mammagäng” eller vad man ska kalla det. Såååå trevligt, vilken tur jag haft att vara föräldraledigt med människor jag fungerar bra ihop med, denna gången också!

Tack för ikväll tjejer ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats