Fröken Johnsson

PREMIÄR-MÖTE

YES – som en del av er kanske redan läst på Facebook eller Instagram så blev jag Godkänd på Steg 2. Detta betyder att jag nu kan öppna Viktväktarna i Osby. Här nedan ser ni datum och tid för mitt premiär-möte!

Idag höll vi möte för kursledaren som satt och bedömde oss. Igår släppte jag allt och tränade samt drack lite vin. Det gjorde susen, för idag efter presentationen fick jag feedback med orden ”du är fan en naturbegåvning” och då började jag gråta haha. Det var en spänning som släppte, det var en bekräftelse på att jag kan checka av detta och det var också en bekräftelse på att nu är detta över, nu kan jag åka hem med ett leende på läpparna.

Bara att vara iväg var en utmaning för mig och det skrev jag om här innan. Det gick bra men nu när jag sitter på tåget vill jag bara hem, så snabbt som möjligt. Emil och Hugo möter upp mig vid tåget och jag kommer säkert gråta lite till av glädje då.. Men jag klarade det och det var en nyttig utmaning för både mig och Hugo. Men idag ses vi inte så mycket innan läggdags och imorgon jobbar jag, men vet ni vad? Jag ska offra lite flex och köra hem tidigt!

MEN tillbaka till VV. Onsdag den 7:e Februari ses vi väl? Jag öppnar för vägning 17.30 och sätter igång mötet 18.00. Detta mötet kommer mest bestå av välkomnande, vägning och information. Eftersom jag öppnar i en ny ort så tror jag att det kommer vara många nya, men alla är välkomna!! Helt nybörjare men också erfarna, såklart. Undrar du något? Skriv här, på Facebook, Instagram eller kontakta mig privat!!

692EA04A-E980-4C6C-A1A3-D76128E1B5AA

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats